Τετάρτη 21 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Παρέλαβε το «τιμόνι» του Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ

Νέος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ο Ισπανός Ντιέγκο Μαρτίνεθ όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, τελειώνοντας το σίριαλ της ανεύρεσης προπονητή, που κράτησε σχεδόν ένα δίμηνο. Ο πρώην τεχνικός της Εσπανιόλ και άλλων ισπανικών ομάδων αποτελούσε, εδώ και μερικές μέρες, την τελική επιλογή του τεχνικού διευθυντή των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν. Μάλιστα οι δυο άνδρες έφτασαν μαζί χθες στην Ελλάδα, ερχόμενοι από την Ισπανία, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες πρόσληψης. Πλέον αναμένονται εξελίξεις και στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

ΑΕΚ: Με τους «κιτρινόμαυρους» να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς η πρώτη συνάντηση παικτών και τεχνικού επιτελείου έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιούνη, τα μεταγραφικά στους νταμπλούχους αναμένεται να αναθερμανθούν το επόμενο διάστημα. Ειδικά για το θέμα του στόπερ, πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της «Ενωσης» να έχουν προχωρήσει αρκετά το ζήτημα.

Αρης: Τη συμφωνία του με τον Γερμανό μέσο Λούκας Ρουπ για τη νέα σεζόν, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο, ανακοίνωσε ο Αρης. Παράλληλα αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης ο 28χρονος τερματοφύλακας Λευτέρης Χουτεσιώτης, που αγωνιζόταν στον Ιωνικό. Να σημειωθεί επίσης ότι η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Κώστα Μήτρογλου για ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Αρη, για οφειλή ύψους 350.000 ευρώ, ωστόσο στους Θεσσαλονικείς δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία, καθώς όπως λένε είναι ζήτημα ημερών να τακτοποιηθεί το θέμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ