Παρασκευή 23 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Σε ...βατά νερά ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αρης, κρύβονται παγίδες για τον Ολυμπιακό

Βατή για τον Παναθηναϊκό και τους δύο Θεσσαλονικείς, Αρη και ΠΑΟΚ, και με περισσότερες δυσκολίες για τον Ολυμπιακό, ήταν η κλήρωση της UEFA για τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στους προκριματικούς γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντνίπρο-1 (ουσιαστικά συνέχεια της παλιάς Ντνίπρο, που διαλύθηκε λόγω χρεών), η οποία θεωρείται ότι είναι στα μέτρα των «πρασίνων». Μάλιστα έχουν και το πλεονέκτημα ότι η ρεβάνς (1η ή 2 Αυγούστου) θα γίνει στην έδρα τους, στη Λεωφόρο, καθώς επίσης ότι το πρώτο ματς, εκτός έδρας, θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος και συγκεκριμένα στη Σλοβακία (25 ή 26 Ιουλίου).

Στο Europa League, κλήρωση με παγίδες έτυχε στον Ολυμπιακό, ο οποίος στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού θα αντιμετωπίσει τον χαμένο του ζευγαριού μεταξύ της ελβετικής Γκενκ και της ελβετικής Σερβέτ. Οι δύο ομάδες δεν θεωρείται ότι είναι εκτός των δυνατοτήτων των «ερυθρολεύκων», ωστόσο διαθέτουν αξιόλογα σύνολα, ικανά να κάνουν τη ζημιά. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 10 και στις 17 Αυγούστου.

Στο Conference League, βατοί θεωρούνται οι αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό για τις δύο ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ισραηλινή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ενώ ακόμα πιο ευνοϊκά αναμένονται τα πράγματα για τον Αρη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ της αρμενικής Αραράτ και της αλβανικής Εγνατία. Οι αγώνες θα γίνουν στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ