Πέμπτη 29 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Ξεκίνησε τη ... σκληρή συμπολίτευση

Μιλώντας χτες στον «Real FM» και απευθυνόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δ. Μάντζιος, ζήτησε «να αφήσουν όλες και όλοι οριστικά στο παρελθόν τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την τοξικότητα και τον διχασμό, και να μπορέσει ξανά να αφηγηθεί αυτός ο χώρος μια προοδευτική, κυβερνητική εναλλακτική».

Παράλληλα προετοίμασε για άλλη μια θητεία - χέρι βοήθειας στην κυβέρνηση της ΝΔ, μιλώντας για «γόνιμη και ωφέλιμη για τον τόπο αντιπολίτευση» και ισχυριζόμενος ότι «το "όχι σε όλα" χρεοκόπησε εις διπλούν», σε περίπτωση που είχε μείνει κανένας που δεν το είχε καταλάβει, από το 70% των «ναι» που έδωσε το ΠΑΣΟΚ στα νομοσχέδια της ΝΔ.

Η ...σκληρή αντιπολίτευση άλλωστε άρχισε από χτες, με το ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενο την Κομισιόν, να κατηγορεί τη ΝΔ για «αδιάφορη και παθητική στάση» σε σχέση με το υπερμνημόνιο του Ταμείου Ανάκαμψης που «τρέχει» και να της ζητάει να «ανακατευθύνει» τα δάνεια και τα κονδύλια που θα πληρώσει ο λαός, μοιράζοντας την «πίτα» και σε άλλους επιχειρηματικούς ομίλους σε Υγεία και σιδηρόδρομους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ