Παρασκευή 7 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ
Δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση με το ΚΚΕ και στις περιφερειακές - δημοτικές εκλογές

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, σταθερή είναι η δράση των κομμουνιστών στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των διεκδικήσεων, αναδεικνύοντας τις τεράστιες ευθύνες και της περιφερειακής και δημοτικής διοίκησης, που βάζουν πλάτη στον αντιλαϊκό σχεδιασμό όλων των κυβερνήσεων, φορτώνοντας με επιπλέον βάρη τον λαό.

Επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς με τον λαό και τους αγώνες του, το ΚΚΕ κατέγραψε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό, 17,70%, στον δήμο Ληξουρίου στις εκλογές του Ιούνη, από 13,51% το 2019, διατηρώντας σταθερά την 3η θέση στον δήμο. Ενόψει των δημοτικών εκλογών, υπάρχουν προϋποθέσεις και δυνατότητες η συσπείρωση αυτή γύρω από το Κόμμα και την πολιτική του να δυναμώσει κι άλλο, προς όφελος των πραγματικών συμφερόντων του λαού.

Οπως σημειώνει ο Δημήτρης Μαντζουράτος, πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», «η σημερινή δημοτική αρχή λειτουργεί ως μια συνεπής κυβερνητική προέκταση, που συγκαλύπτει τα μεγάλα προβλήματα.

Η πλούσια δράση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" τα προηγούμενα 4 χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, η στήριξη των αγώνων των εργαζομένων και του λαού, η συνέπεια και η αγωνιστική ανάδειξη των προβλημάτων και των πραγματικών τους αιτιών, η διεκδίκηση άμεσων μέτρων που δίνουν "ανάσα" στα λαϊκά στρώματα, μας κάνουν να κοιτάμε τον λαό της περιοχής στα μάτια.

Η δράση αυτή είναι το αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιεί η δημοτική αρχή, αλλά και στο χέρι βοηθείας που της πρόσφερε η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση, που μέχρι να τελειώσει η συγκεκριμένη θητεία, έχει μετακομίσει κυριολεκτικά στις γραμμές της, χωρίς προσχήματα. Ο λαός με τον αγώνα του μπορεί να πάρει την τύχη στα δικά του χέρια! Συμβολή σ' αυτό θα αποτελέσει η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και στις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές, με πολλές νέες ψήφους στη "Λαϊκή Συσπείρωση" και στον δήμο Ληξουρίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ