Τετάρτη 12 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (θεατράκι ΟΤΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο μπαλκόνι του Εμπορικού Κέντρου Θέρμης «Πόλις Ελξης». Θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα παρουσιαστούν υποψήφιοι από τη Δημοτική Ενότητα Θέρμης.

-- Στις 8 μ.μ. στις Συκιές Θεσσαλονίκης, στο Πάρκο «Αφαλή». Θα μιλήσει ο Αλέξης Γουσόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8.30 μ.μ. οι ΚΟ Δάφνης - Υμηττού στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου Υμηττού. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Διάκου Αθανασίου). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού στον κινηματογράφο «Μαρία Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40). Θα μιλήσουν η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΚΚΕ, και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Ιλίου στην αίθουσα δημαρχείου Ιλίου. Θα μιλήσουν η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και Γραμματέας του Δυτικού Τομέα, και ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας, στο Νέο Μουσείο Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, στην οδό Οθωνος 47, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους του νομού.

-- Στις 8.30 μ.μ. οι ΚΟ Ελασσόνας στον πεζόδρομο «Δραχμής» στην Ελασσόνα. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αβρανάς, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ