Τρίτη 18 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Ανέβηκε στο βάθρο η Εθνική

Το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισε η Ελλάδα

Ακόμα ένα μετάλλιο για το ελληνικό πόλο ήρθε από την Εθνική ομάδα Κ15 που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που έγινε στην Ποντγκόριτσα. Η Εθνική στον μικρό τελικό επικράτησε με 14-13 στα πέναλτι της Σερβίας (κ.α. 9-9) ανεβαίνοντας στο βάθρο της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με την Εθνική να χάνει μεγάλη ευκαιρία να το καθαρίσει νωρίτερα έχοντας προηγηθεί με 2 γκολ διαφορά στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Η διαδικασία των πέναλτι χαρακτηρίστηκε από την ευστοχία των δυο αντιπάλων, με το τελευταίο σερβικό πέναλτι του Ραπέιμα να σταματά στο οριζόντιο και να δίνει τη νίκη στην Εθνική μας.

ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Αγγελόπουλος 4, Ζουζούνης 2, Μανθογιάννης, Λεωνιδάκης, Λαμπάτος, Χατζής 5, Μότσιας, Πατσιλινάκος 1, Ράπτης, Σάρρος 1, Κρεμανταλάς 1, Πιμπλής.

ΣΕΡΒΙΑ: Μουξίνοβιτς, Βογίνοβιτς 2, Νέσκοβιτς 1, Μούνκαν 1, Αντζελιτς 1, Βασίλιεβιτς 2, Ραπέιμα 2, Λούκιτς 1, Μίτσιτς 2, Ουρόσεβιτς, Παύλοβιτς, Βάσιτς 1, Γκότσιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ