Τετάρτη 19 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Με την με αριθμό 4092Γ Γ/12-7-2023 Εκθεση Επίδοσης της Δικαστικής Επιμελήτριας Βασιλικής Χαραλαμποπούλου, κατοίκου Αθηνών, οδός Γερανίου 41, επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών επίσημο αντίγραφο της με αριθμό 1910/2023 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την Χαναν Γαμπούρ, πρώην κατοίκου Αθηνών - Υακίνθου 15 Κυψέλη και ήδη αγνώστου διαμονής.

Με την απόφαση αυτή το Δικαστήριο αφαιρεί από αυτήν την άσκηση της γονικής μέριμνας του άρρενος τέκνου αυτής που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9-3-2022. Αναθέτει την γονική μέριμνα στο «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ».

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΗΡΙΟΥ ΑΝΙΣΧΥΡΗΣ

Με την υπ' αριθμ. 540/2023 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών (εκουσία δικαιοδοσία), η οποία εκδόθηκε επί της με ΓΑΚ 53319/2022 και ΕΑΚ 1610/2022 αιτήσεως των 1) Κωνσταντίνου Χονδρογιάννη του Αθανασίου και 2) Στέργιου Χονδρογιάννη του Κωνσταντίνου, κατοίκων Ασπροκκλησιάς Καστοριάς, κηρύχθηκε ανίσχυρη η υπ' αριθμ. 120/2022 διάταξη κληρονομητηρίου της Δικαστή του Ειρηνοδικείου Αθηνών, με την οποία πιστοποιούνταν ότι οι ανωτέρω είναι μόνοι εξ αδιαθέτου κληρονόμοι του Αθανασίου Χονδρογιάννη του Κωνσταντίνου και της Αγόρως, κατοίκου εν ζωή Μονάχου Γερμανίας, που απεβίωσε την 04/02/2019 στο Μόναχο Γερμανίας, κατά ποσοστό ½ εξ αδιαιρέτου ο καθένας, λόγω εσφαλμένης βεβαίωσης των κληρονομικών μερίδων, διατάχθηκε η δημοσίευση περίληψης αυτής σε εφημερίδα των Αθηνών και της Καστοριάς και η σημείωση της κήρυξής της ως ανίσχυρης στο περιθώριο αυτής, χορηγείται δε (νέο) πιστοποιητικό (κληρονομητήριο), το οποίο πιστοποιεί ότι μοναδικοί εξ αδιαθέτου κληρονόμοι του Αθανασίου Χονδρογιάννη είναι οι παραπάνω Κωνσταντίνος Χονδρογιάννης και Στέργιος Χονδρογιάννης, καθώς και η μεταποβιώσασα Αγόρω Χονδρογιάννη του Αθανασίου και της Κλεάνθης σε ποσοστό 1/3 εξ αδιαιρέτου ο καθένας, κι ότι μοναδικοί εξ αδιαθέτου κληρονόμοι της Αγόρως Χονδρογιάννη, κατοίκου εν ζωή Ασπροκκλησιάς Καστοριάς, που απεβίωσε στην Καστοριά στις 29/5/2021, είναι οι Κωνσταντίνος Χονδρογιάννης και ο Στέργιος Χονδρογιάννης σε ποσοστό 1/4 και 3/4 εξ αδιαιρέτου αντίστοιχα, η ισχύς του οποίου (πιστοποιητικού) εκκινεί μετά την πάροδο ενός μηνός από την καταχώριση της περίληψης αυτής στις παραπάνω εφημερίδες.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΤΡ. ΛΕΚΚΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ