Πέμπτη 20 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ23
Αξιόλογο ξεκίνημα για τις ελληνικές συμμετοχές

Αξιόλογο ήταν το ξεκίνημα των ελληνικών συμμετοχών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 που διεξάγεται στο Πλόνβντιβ της Βουλγαρίας, με τη χτεσινή πρεμιέρα να περιλαμβάνει δύο πληρώματα.

Στη δίκωπο ανδρών οι Δημήτρης Στασινός και Ζήσης Μπουκουβάλας πήραν την 3η θέση στον προκριματικό με 6.40.81 και θα συνεχίσουν στον σημερινό επαναληπτικό του αγωνίσματος. Επίσης πολύ κοντά στην απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του σκιφ ελαφρών βαρών έφτασε ο Στράτος Τριανταφύλλου που τελικά πήρε την 3η θέση με 7.18.70 και θα συνεχίσει κι αυτός στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί επίσης σήμερα.

Σήμερα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά θα μπουν στη δράση και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Συγκεκριμένα, στο διπλό σκιφ των ανδρών θα μετάσχουν οι Νίκος Χωλόπουλος - Δημήτρης Παπάζογλου ενώ στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχο των ανδρών οι Δημήτρης Ζωγράφος - Παύλος Φαΐτα - Λεωνίδας Παλαιοπάνος - Λεωνίδας Τζουμέζης. Στις γυναίκες οι Μιλώνα Κόντου και Ευαγγελία Αναστασιάδου θα αγωνιστούν στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ενώ η Ευαγγελία Φράγκου στο μονό σκιφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ