Σάββατο 29 Ιούλη 2023 - Κυριακή 30 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ενός πραγματικού επαναστάτη, προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ, ως έβδομη δόση, για την κατασκευή των μνημείων του ΔΣΕ.

Μιχάλης Παπ.

***

ΦΩΤΟ

Προσφέρουμε εις μνήμην του παιδιού μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΟΥΛΙΝΟΥ, με αφορμή τα γενέθλιά του που θα ήταν στις 31/7, το ποσό των 100 ευρώ στο Κόμμα του, που πάλευε μαζί του όλη τη σύντομη αλλά όμορφη και αγωνιστική ζωή του.

Η μαμά, η νονά και η οικογένειά του

  • Πριν από 3 μήνες «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο σύντροφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ, μόλις 32 χρόνων, μάγειρας στο επάγγελμα, μετανάστης στο Οσλο της Σκανδιναβίας. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ε. Μ. Χ.

***

2 ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των 41 Πετρουλιάνων στενών συγγενών μου, δολοφονημένων από Χίτες και φασίστες, μεταξύ αυτών και της μάνας μου ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ (φωτ.), του πατέρα μου ΣΩΤΗΡΗ, των αδελφών μου ΦΙΛΙΤΣΑΣ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ και του αδερφού μου ΒΑΣΟΥ (φωτ.), προσφέρω στο ΚΚΕ μας 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Α΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

Δήμητρα Πέτρουλα

***

ΦΩΤΟ

Οι αγωνιστές φεύγουν. Το αποτύπωμά τους μένει. 20 χρόνια χωρίς τον σ. ΜΗΤΣΟ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟ. Κλείνουν 20 χρόνια και είναι σαν χτες που «έφυγε» ο πατέρας, ο σύντροφος με την ουσιαστική έννοια, για τους εργάτες, τους ανθρώπους του μόχθου. Αφοσιωμένος, ολοκληρωμένος κομμουνιστής, αγωνιστής του εργατικού κινήματος.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗΣ
Νέος εντάχθηκε στο επαναστατικό κίνημα στη ΔΝ Λαμπράκη, στην ΕΔΑ. Το 1967 στη δικτατορία έγινε μέλος του ΚΚΕ στο Παρίσι όπου εργαζόταν. Συνδικαλιστικό στέλεχος της CGT στην αυτοκινητοβιομηχανία, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Εργαζομένων στη Γαλλία. Συμμετείχε στην εξέγερση του Μάη του '68. Οι Γάλλοι εργάτες τον θυμούνται. Ηταν παρών σε κάθε εργατική διεκδίκηση.

Αναδείχθηκε στέλεχος του Κόμματος και στο 9ο Συνέδριο εκλέχτηκε μέλος της ΚΕ. Σεμνός, ανιδιοτελής, όπως πρέπει στο μέλος του ΚΚΕ, υπομονετικός στη βοήθεια και ανάδειξη στελεχών, πρόθυμος να σπεύσει όπου το Κόμμα τον χρειάζεται. Από όπου πέρασε άφησε θετικό έργο. Στα χρόνια της κρίσης στο Κόμμα, όταν άλλοι τα δίπλωναν και αποχωρούσαν, αγωνίστηκε πιστός στον μαρξισμό - λενινισμό, με εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη, στον λαό. Είχε το χάρισμα της πειθούς. Βοηθούσε τους συντρόφους να κατανοούν τις δυσκολίες του αγώνα. Αταλάντευτος, με ευθυκρισία, συνέβαλε στην πρόοδο του Κόμματος. Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν η αγωνιστική στάση, η συνέπεια, η ανιδιοτέλεια, η προσήλωσή του στα ιδανικά και τους στόχους του ΚΚΕ.

Τον θυμόμαστε πάντα. Στον δρόμο του αγώνα, τον νιώθουμε δίπλα μας να διαδηλώνει. Στην πάλη του Κόμματος για τον σοσιαλισμό είναι πιο έντονη η απουσία του. Στους σημερινούς καιρούς χρειάζονται αγωνιστές σαν τον ΜΗΤΣΟ.

Στη μνήμη του η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Ελένη, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

  • Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που «έφυγε» ξαφνικά ο παιδικός φίλος και σύντροφος ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ, το κόμμα που υπηρέτησε πιστά από τα νεανικά του χρόνια, 50 ευρώ μέσω ΚΟ Τρικάλων.

Λευτέρης Ράγιας

***

Στη μνήμη της ΟΒΕΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ προσφέρω 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στον «Ριζοσπάστη».

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ, που στις 22 Ιούλη θα ήταν τα γενέθλιά του, η οικογένειά του προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οι γονείς του, η αδερφή του

***

Ο σύντροφος Θρασύβουλος Ρούσσας προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ανω Πέτρας της ΚΟ Αρτας στη μνήμη των γονιών του, αγωνιστών και κομμουνιστών, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΡΟΥΣΣΑ, στη μνήμη των Αγίων της τάξης μας που έδωσαν και τη ζωή τους για τα ιδανικά του κομμουνισμού.

Στη μνήμη όλων εκείνων των συντρόφων μου που δουλέψαμε μαζί για το Κόμμα στα σχεδόν 50 χρόνια κομματικής ζωής μου. Συνεχίζουμε... αγώνας ως το τέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΘΟΔΩΡΗ ΠΟΥΝΤΙΔΗ η Κομματική Οργάνωση Μοσχάτου προσφέρει το ποσό των 90 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΝΝΑΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 19 Ιούλη 2023, ο σύντροφος Χρήστος Μποσμής προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Εκλεισε ένας χρόνος στις 17 Ιούλη που «έφυγε» αναπάντεχα η συντρόφισσα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΟΥΧΙΤΣΟΥ και προσφέρουμε στο κόμμα που πάντα στήριζε, το ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας.

Ο σύζυγός της Μπάμπης και η κόρη της Ειρήνη

***

ΦΩΤΟ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: Γεννημένος στη Λίμνη Ευβοίας, πολιτικός εξόριστος στον Καραβόσταμο Ικαρίας. Πήρε μέρος στη «μάχη της Σχίζας», μαζί με Ικάριους μαχητές του ΔΣΕ και σκοτώθηκε στην περιοχή Πελεκητό. Στη μνήμη του η αδερφή του Αθηνά Διαμαντή προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 9 χρόνια από τις 31/7/2014 που ο ΑΛΚΗΣ ΣΑΚΑΛΗΣ «έφυγε» από κοντά μας. Η ανάμνησή του όμως δεν φεύγει ποτέ. Στη μνήμη του αδερφού μου προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ για την κατασκευή μνημείων του ΔΣΕ.

ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΒΑΣΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΒΑΣΟΣ
Σακαλής Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Kaisa Laine

***

ΦΩΤΟ

Στις 4/7/2023 «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Η συντρόφισσα από πολύ νεαρή ηλικία αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ και του παράνομου τότε ΚΚΕ για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού όπως και για τη διατήρηση των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματος την περίοδο της διάσπασης. Ως δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον δήμο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μαχητικά και με συνέπεια για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων του δήμου. Μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, με τον «Ριζοσπάστη» καθημερινά δίπλα της.

Στη μνήμη της ο αδελφός της Γιάννης προσφέρει 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω ΚΟΒ Βέροιας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΑΓΓΛΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 30/6/2023, προσφέρω 100 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Καματερού του ΚΚΕ.

Φάνης Δουλάκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 4/6/2023 «έφυγε» από τη ζωή η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ - ΣΔΟΥΚΟΥ. Η Μαρία, μια από τις τελευταίες μαχήτριες του ΔΣΕ, γεννήθηκε το 1928 σε ένα μικρό ανταρτοχώρι της Κόνιτσας, τη Λυκόραχη, εκεί που το Κόμμα μας έφτιαξε το πρώτο μνημείο, τιμώντας τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Πήρε μέρος στις πρώτες συγκεντρώσεις που γίνονται στην περιοχή. Εντάσσεται αρχικά στην ΕΠΟΝ, στη συνέχεια κατατάσσεται στον ΔΣΕ και με το όπλο στο χέρι παλεύει για τα μεγάλα ιδανικά της εργατικής τάξης. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε και αυτή στην Τασκένδη.

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ
ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ
Η Μαρία παρέμεινε αταλάντευτη μέχρι το τέλος της ζωής της στα μεγάλα ιδανικά του σοσιαλισμού και του ΚΚΕ. Στη μνήμη της η αδερφή της Βαγγελιώ και η κόρη της προσφέρουν 50 ευρώ στην ΚΟΒ Κόνιτσας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σεμνού αγωνιστή ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα, αφήνοντας μεγάλο κενό στον αγώνα της εργατικής τάξης στην Πάτρα, τρεις φίλοι του αντί για στεφάνι στον νωπό τάφο του, προσφέρουμε στο Κόμμα του 200 ευρώ. Ο Κ. Π. 100 ευρώ, ο Γ. Γ. 50 ευρώ και ο Δ. Τ. 50 ευρώ. Θα μείνει αξέχαστος για τους αγώνες του για το δίκιο της εργατικής τάξης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, που υπηρέτησε αταλάντευτα για περισσότερες από έξι δεκαετίες τους σκοπούς και τα ιδανικά του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει 600 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου - Κέντρου - Σουφλαρίων Λάρισας.

Ο σύντροφος Γιώργος συμμετείχε στην ΕΑΜική Αντίσταση τη δεκαετία του 1940 ως αετόπουλο και στη συνέχεια ως ΕΠΟΝίτης και μέλος του Συμβουλίου Πόλης Λάρισας της ΕΠΟΝ. Εξορίστηκε και φυλακίστηκε για τη δράση του και την ιδεολογία του το 1959, το 1961 και το 1967. Μάλιστα, το 1967 εξορίστηκε όντας δημοτικός σύμβουλος Λάρισας, με τη σύλληψή του να γίνεται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά το 1974 διετέλεσε στέλεχος για πολλά χρόνια στην ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ, ενώ στο 14ο και 15ο Συνέδριο του Κόμματος εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (ΚΕΟΕ).

ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα ΝΙΚΗ ΦΑΡΟΥ «έφυγε» πλήρης ημερών, όχι γιατί «έφυγε» στα 87 της χρόνια, αλλά γιατί έζησε μια πλήρη, μια ολοκληρωμένη ζωή, γεμάτη από δημιουργικότητα, αφοσιωμένη στον αγώνα για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό και πάντα πρωτοπόρα στις διεκδικήσεις του γυναικείου κινήματος.

Θα σε θυμόμαστε παλαιότεροι και νεότεροι για το χαμόγελό σου, την αισιοδοξία σου, το παράδειγμα που διδάσκει, θα «είσαι» μαζί μας, όπως και χιλιάδες άλλα στελέχη και μέλη του Κόμματός μας που έχουν «φύγει». Σου λέμε και με αυτήν την ευκαιρία ότι ο δικός σου δρόμος, ο δρόμος που βάδισες εσύ και χιλιάδες άλλοι κομμουνιστές είναι τώρα ο δικός μας δρόμος, που φιλοδοξούμε να κρατήσουμε και να τον τιμήσουμε μέχρι τέλους.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας, της οποίας υπήρξε μέλος μέχρι το τέλος της ζωής της.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 40 μέρες από τον θάνατο του συντρόφου και συναγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΑ. Γεννήθηκε το 1957 στο Αιγάλεω. Δούλεψε ως φανοποιός ενώ ανέπτυξε πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση μέσα από το σωματείο του. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε και πάλεψε μέσα από το σωματείο των συνταξιούχων για τα κοινωνικά δικαιώματα και τα λαϊκά προβλήματα. Ηταν ένας ακούραστος μαχητής από τα νεανικά του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του. Ηταν δίπλα στο ΚΚΕ και πάλευε μαζί του με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος. Οι σύντροφοι και οι φίλοι του προσφέρουν στη μνήμη του, ως πρώτη δόση, το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω.

Η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της φίλης και συντρόφισσας ΜΑΙΡΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗ προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγ. Αναργύρων.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
Μαρία Διαμαντάρα

  • Η Μαρίνα Τσιρογιάννη στη μνήμη της ΜΑΙΡΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗ προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 του Μάη στη Ρόδο, «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος συνάδελφος, σύντροφος ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Γνώρισα τον Μπάμπη το 1988 όταν μετατέθηκα στον ΟΤΕ της Ρόδου. Ο σύντροφος βοήθησε με κάθε τρόπο τόσο στην εγκατάστασή μου στο νησί, όσο και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της τρίχρονης παραμονής μου. Το ίδιο αρωγός στάθηκε και κατά την αναχώρησή μου από το νησί. Στέριωσαν δεσμοί συντροφικοί με τον Μπάμπη Σαρρή και άλλους συντρόφους από την Οργάνωση του ΚΚΕ στο νησί. Οι δεσμοί άντεξαν στον χρόνο, γιατί είχαν στέρεες βάσεις, διατηρήθηκαν μέχρι το τέλος της ζωής του αγαπημένου μας συντρόφου. Ο σύντροφος ενδιαφερόταν πάντα για την πορεία του Κόμματός μας, μέχρι και το τέλος, τις εκλογές της 21ης Μάη.

Στη μνήμη του, που θα μείνει για πάντα ζωντανή, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ στον όμιλο εταιρειών ΟΤΕ.

Ρούλα Κούρτη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, ακούραστου μέλους του Κόμματος μέχρι και το τέλος της ζωής του, καθώς και του αδικοχαμένου γιου του, ΗΛΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, η Χριστίνα Ζουμπούλη από τη Χαραυγή Κοζάνης προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΤΕ Κοζάνης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, και του αδερφού μου, ΛΥΚΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, προσφέρω για την ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Τηλεντζίδου Χρυσούλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και μαχητή του ΔΣΕ και της Εθνικής Αντίστασης και εξόριστου στην Γυάρο, που «έφυγε» από τη ζωή στις 4/1/2011, και ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 2/2/2017, οι οποίοι έζησαν ως πολιτικοί πρόσφυγες στο Μπρνο της Τσεχοσλοβακίας μέχρι το 1981 που επαναπατρίστηκαν, τα παιδιά τους Τατιανή και Γιώργος προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.


ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ

ΣΑΚΑΛΗΣ ΑΛΚΗΣ
ΣΑΚΑΛΗΣ ΑΛΚΗΣ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΥΝΤΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΥΝΤΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

ΝΙΚΗ ΦΑΡΟΥ
ΝΙΚΗ ΦΑΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥΛΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΑΝΝΑ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΟΥΧΙΤΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΟΥΧΙΤΣΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΔΟΥΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΔΟΥΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ