Τρίτη 15 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
UEFA SUPER CUP
Αύριο ο τελικός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη διεκδικούν το τρόπαιο

Με τη διοργανώτρια UEFA να προσπαθεί για μια σειρά λόγους να διατηρήσει μια ατμόσφαιρα «γιορτής», κόντρα στη στυγνή πραγματικότητα που διαμόρφωσαν τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ, διεξάγεται αύριο Τετάρτη (22.00 - Cosmote Sport 1) στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο φετινός τελικός του Ευρωπαϊκού Super Cup. Θα αναμετρηθούν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι και η νικήτρια του Europa League, Σεβίλλη, διεκδικώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν 2023 - 2024.

Το τελευταίο 48ωρο αναμένεται να κορυφωθούν οι αφίξεις οπαδών των δύο ομάδων στην Αθήνα, με το γεγονός να χτυπάει «κόκκινο» για τους ιθύνοντες της UEFA αλλά και τις ελληνικές αρχές, και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν προαναγγελθεί είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Από την άλλη, για την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, ειδικά στο κομμάτι της εμπορικής εκμετάλλευσης, παρά τις όποιες αναπροσαρμογές έγιναν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ήταν εμφανής η προσπάθεια διατήρησης ενός κλίματος που σκοπό είχε να αποφευχθούν απώλειες κερδών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ