Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ανοίγει η αυλαία στο Πανθεσσαλικό

Με την αναμέτρηση Βόλου - Λαμία γίνεται το «ποδαρικό» στη νέα σεζόν

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία (21.00 - Cosmote Sport 1) για την 1η αγωνιστική, ανοίγει σήμερα η αυλαία της σεζόν 2023 - 2024 στο πρωτάθλημα της Super League, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν θετικό ξεκίνημα με νίκη. Το κυρίως μέρος του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν αναβληθεί τα ματς ΑΕΚ - Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός - Ατρόμητος για λόγους ασφαλείας, καθώς αύριο Σάββατο διεξάγεται ο επαναληπτικός αγώνας της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΠΑΟ: Στα πράσινα και ο Αράο

Μία ακόμη κίνηση ενίσχυσής του ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Γουίλιαν Αράο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 31χρονος παίκτης αγωνιζόταν στην τουρκική Φενερμπαχτσέ, με την οποία ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή οι «πράσινοι», όπως και με την πλευρά του παίκτη. Ο Αράο ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές κατηγορίες της Βραζιλίας πριν πάρει μεταγραφή στη Φλαμένγκο, με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα (2019, 2020) και δύο Copa Libertadores (2019, 2022), ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Φενέρ.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την απόκτηση του Σκάρπα

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Γκουστάβο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο παίκτης βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους», με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την αγγλική ομάδα, χωρίς οψιόν αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ