Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες του Μ. Τεντόγλου και της Αντ. Ντρισμπιώτη

Σε δήλωσή του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρει:

«Αγώνας μέχρι τέλους. Ο,τι και να πει κανείς για αυτόν τον αθλητή είναι λίγο. Οι χθεσινές δηλώσεις για τους συναθλητές του, η αντίληψή του για τον αγώνα δείχνουν τον χαρακτήρα, τη σεμνότητα αλλά και την υπεροχή ενός παγκόσμιου πρωταθλητή, που έχει την ανατροπή στο αίμα του. Θερμά συγχαρητήρια.

Να 'ναι καλά και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, μαζί με τον ασυμβίβαστο αγωνιστή Γιώργο Πομάσκι».

Σε αντίστοιχη δήλωση για τη «χάλκινη» επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ. βάδην στην ίδια διοργάνωση, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Ψυχή, θέληση, αλλά και τακτική διαχείρισης με μαεστρία ενός δύσκολου αγώνα. Γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον κόσμο και του πρώτου της μεταλλίου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Καλή ξεκούραση και καλή δύναμη για τη συνέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ