Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στο επίκεντρο η επαρχία

Στην επαρχία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στην 3η αγωνιστική της Super League, βάζοντας δύσκολα για τα φαβορί, τα οποία, στον απόηχο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που είχαν τη βδομάδα που πέρασε, καλούνται να αντεπεξέλθουν σε επικίνδυνες δοκιμασίες.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, θέλοντας να βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, αλλά και την γκέλα που είχε προηγηθεί με τον Πανσερραϊκό, δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Βόλο, ο οποίος ψάχνει την πρώτη νίκη του. Τον αποκλεισμό του από το Champions League θέλει να ξεπεράσει και ο Παναθηναϊκός, επιδιώκοντας στα Γιάννενα τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον ΠΑΣ, ο οποίος έχει ξεκινήσει θετικά (1 νίκη - 1 ισοπαλία). Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ στοχεύει να «ρεφάρει» την ήττα στην Τρίπολη υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ, που θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Για την τρίτη νίκη του σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος πάει ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο στο Φάληρο αυτήν τη φορά τη Λαμία.

Αναλυτικά:

Σάββατο 2/9: Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός (21.00 - Novasports 2).

Κυριακή 3/9: Αρης - Αστέρας Τρίπολης (20.00 - Novasports 2), ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (20.00 - Cosmote Sport 3), Ολυμπιακός - Λαμία (20.00 - Cosmote Sport 2), Βόλος - ΑΕΚ (21.30 - Cosmote Sport 1), ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (21.45 - Novasports Prime).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ