Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στην τελική ευθεία

Εχοντας μπει στην τελική ευθεία για την επίσημη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (15/9) οι ομάδες της Super League προχωρούν στις τελευταίες κινήσεις τους για την ενίσχυση του ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. Σημειώνεται ότι ειδικά για τις ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα (ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) η προθεσμία για τη συγκρότηση της ευρωπαϊκής λίστας παικτών έληξε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4/9. Αντίθετα, η μεταγραφική περίοδος για παίκτες που αφορούν συμμετοχή σε εγχώριες διοργανώσεις λήγει στις 15/9 ενώ μέχρι τις 30/9 θα υπάρχει το δικαίωμα απόκτησης ελεύθερων παικτών.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από χτες και επίσημα ο Βούλγαρος εξτρέμ Κιρίλ Ντεσμπότοφ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον παίκτη της Λουντογκόρετς για τα επόμενα 4 χρόνια.

Εξάλλου, τα τυπικά απέμεναν μέχρι αργά χτες το απόγευμα προκειμένου να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Μαυροβούνιου σέντερ φορ Στέφαν Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο του Βόλου φέρεται να βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός Γιώργος Τζαβέλλας που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη σύντομη συνεργασία του με την τουρκική Πέντικσπορ, με την οποία υπήρξε συναινετική διακοπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ