Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Εκπληξη με Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Σε μια σπουδαία κίνηση για τη συγκρότηση της ευρωπαϊκής του λίστας προχώρησε ο Ολυμπιακός λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τον Πορτογάλο εξτρέμ Ντανιέλ Ποντένσε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς με οψιόν αγοράς. Ο 27χρονος παίκτης επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους», στους οποίους είχε αγωνιστεί για 2,5 χρόνια, από τα μέσα του 2017 μέχρι το 2020, όταν και πήρε μεταγραφή στην αγγλική ομάδα. Παράλληλα ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Μαυροβούνιου σέντερ φορ Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία από τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας και Αγγλίας.

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Ροδόλφο Πισάρο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 16 ή 17 Σεπτεμβρίου, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις.

  • Σε συνεδρίαση του ΔΣ της Super League την Παρασκευή 8/9, με πρώτο θέμα την κατάρτιση του προγράμματος του πρωταθλήματος από την 4η μέχρι τη 16η αγωνιστική, κάλεσε τα μέλη της Λίγκας η διοίκηση της διοργανώτριας αρχής. Στο ΔΣ αναμένεται να συζητηθούν επίσης οι επιλογές της Λίγκας σε ό,τι αφορά τους διαιτητές για το Διαιτητικό Δικαστήριο και τα μέλη της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ