Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρεμιέρα για το τουρνουά «Ν. Φάσουρας»

Στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου ανοίγει σήμερα η αυλαία του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ «Ν. Φάσουρας», που διοργανώνει το Περιστέρι και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού παίκτη του, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 42 ετών. Στο φετινό τουρνουά θα πάρουν μέρος, εκτός των οικοδεσποτών, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και η ρουμανική Κλουζ.

Η πρεμιέρα της αγωνιστικής δράσης γίνεται σήμερα με τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Κλουζ (20.15 - ΕΡΤ3). Η συνέχεια δίνεται αύριο Σάββατο με δύο αγώνες, στους οποίους το Περιστέρι αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (17.15) και ο Παναθηναϊκός την Κλουζ (20.15 - ΕΡΤ3). Η αυλαία πέφτει την Κυριακή 10/9 με τον αγώνα Περιστέρι - Παναθηναϊκός (20.15 - ΕΡΤ3).

ΕΣΑΚΕ: Σε ματαίωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης στο Ωδείο Αθηνών, βράβευσης των καλύτερων της περσινής σεζόν, καθώς και της κλήρωσης του πρωταθλήματος την Τρίτη 12/9, προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ, λόγω των καταστροφών που έχει προκαλέσει στη χώρα η κακοκαιρία. Oπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, η κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στα γραφεία του Συνδέσμου και θα μπορούν να παραστούν σε αυτήν οι εκπρόσωποι των ομάδων, είτε διά ζώσης είτε ηλεκτρονικά.

Μαρούσι: Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Μαρούσι, που ανακοίνωσε την απόκτηση για τη νέα σεζόν του πολύπειρου Σέρβου σέντερ Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο 35χρονος παίκτης, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, έχει πλούσια καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ, στις ομάδες του Μιλγουόκι και της Μινεσότα, ενώ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2015 - 2016.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ