Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ. στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών, στην πλατεία Ακαδημίας Πλάτωνος (Τηλεφάνους και Μοναστηρίου). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Νίκος Σοφιανός.

-- Στις 7 μ.μ. στο Αργος, στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσουν ο Νίκος Κουτουμάνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και η Ναυσικά Μπαβελή, υποψήφια δήμαρχος Αργους - Μυκηνών.

-- Στις 7.30 στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λ. Δημοκρατίας 28). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Βατίστας.

-- Στις 8 μ.μ. στον Υμηττό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στη Χίο, στην αίθουσα της Περιφέρειας θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βόρειου Αιγαίου από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, με επικεφαλής περιφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου την Αγλαΐα Κυρίτση.

-- Στις 7 μ.μ. στην Αμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πλατεία Κεχαγιά), η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δελφών θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νάξο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου, και ο Γιάννης Κορρές, υποψήφιος δήμαρχος Νάξου - Μικρών Κυκλάδων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Νέο Ψυχικό, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Ολυμπιονικών 206 -208). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπουλουγάρης, υποψήφιος δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Θανάσης Τζίμας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Γλυφάδα, στον δημοτικό κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξης Στεφανίδης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δημήτρης Ακτύπης και ο Γιώργος Μοσχονάς, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού διοργανώνει εκδήλωση στο θεατράκι της πλατείας Κοκκινοπούλου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σκολαρίκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ