Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΠΑΤΡΑ
Συναυλία - αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αύριο Πέμπτη

Συμμετέχουν Δ. Τσακνής, Δ. Παπίου και «Κίτρινα Ποδήλατα»

INTIME NEWS

Με συναυλία - αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη στον χώρο της «Ιχθυόσκαλας» (8.30 μ.μ.) οι παράλληλες εκδηλώσεις του Πανελλήνιου Συμποσίου Ζωγραφικής με θέμα «Ενας μεγάλος περίπατος μνήμης και ονείρου στην Πάτρα 2023».

«Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της συναυλίας, στην οποία συμμετέχουν ο Διονύσης Τσακνής, η Δήμητρα Παπίου και τα «Κίτρινα Ποδήλατα».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή, θεμελίωσε το ελληνικό ροκ με τους «Τερμίτες», υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του '90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται. Ηταν ο ερμηνευτής των ξεχωριστών επιτυχιών, τραγουδιών γεμάτων ευαισθησία και ανθρωπιά, άνοιξε μουσικούς δρόμους και διαμόρφωσε μουσικό στιλ, σφραγίζοντας μελωδικά και υπέροχα τα ακούσματά μας.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την οικογένεια Μαχαιρίτσα, η οποία θα παρευρεθεί. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο συμπόσιο ζωγραφικής, όπου και θα βραβευτούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ