Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ
Απεργούν σήμερα και αύριο για το δικαίωμα στη δουλειά

Σε απεργία προχωρούν σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι στην Υπηρεσία Ασύλου με απόφαση του Σωματείου τους, καθώς οι συμβάσεις τους λήγουν στο τέλος του 2023 και δεν αναμένεται να ανανεωθούν, παρότι απασχολούνται εδώ και χρόνια στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, η οποία παραμένει υποστελεχωμένη σε σχέση με τις ανάγκες που καλείται να καλύψει.

Στο πλαίσιο της απεργίας πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ενώ θα προχωρήσουν και σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο αύριο, επίσης στις 12 μ., μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους τους.

Να σημειωθεί ότι αύριο Πέμπτη οι μόνιμοι εργαζόμενοι με απόφαση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφύγων θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη της βάρδιας, στηρίζοντας και έτσι τον αγώνα των συμβασιούχων συναδέλφων τους.

  • Τη δίκαιη απαίτηση να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου μεταφέρει το ΚΚΕ στη Βουλή, με σχετική Ερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ