Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Με ανατροπή τα Χανιά, «καθάρισαν» ΑΕΛ και Νίκη Βόλου

Με τα Χανιά να πραγματοποιούν σπουδαία ανατροπή στην Κοζάνη και τις Νίκη Βόλου και ΑΕΛ να «καθαρίζουν» την πρόκριση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα άνοιξε χθες η αυλαία της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εξωαγωνιστικά δεν έλειψαν τα έκτροπα, καθώς στο Μενίδι ο αγώνας Αχαρναϊκός - Πιερικός διεκόπη προσωρινά στο 15', μετά από ρίψη αντικειμένων από την εξέδρα, με αποτέλεσμα ένα δυναμιτάκι να σκάσει δίπλα στον επόπτη, προκαλώντας του προσωρινή ζάλη. Η διαιτητική τριάδα και ο βοηθός αποχώρησαν και επέστρεψαν αφού διαπιστώθηκε ότι ο βοηθός είναι καλά, ενώ υπήρξε και εκκένωση μέρους της εξέδρας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αχαρναϊκός κατάφερε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας στην παράταση με 1-0 της ομάδας της Κατερίνης. Στην Κοζάνη τα Χανιά έκαναν σπουδαία ανατροπή κόντρα στην τοπική ομάδα, νικώντας την με 2-1, ενώ σε νίκες χωρίς προβλήματα έφτασαν η ΑΕΛ στην έδρα της επί του Τηλυκράτη με 3-0 και η Νίκη Βόλου στην Ηλεία επί του ΠΑΟ Βάρδας με 3-1.

Η 4η φάση συνεχίζεται σήμερα με δύο ματς. Ξεχωρίζει η κόντρα της Καλαμάτας με την Καλλιθέα (16.00), ενώ την ίδια ώρα ο Μικρασιατικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Στις 10 Οκτώβρη θα γίνει το ματς Αιγάλεω - Διαγόρας Ρόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ