Τρίτη 3 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Σαμαράς», στην πλατεία Διάκου της Λαμίας, με ομιλητές τον Κώστα Μπασδέκη, υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και τον Θανάση Αδάμ, υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», απηύθυνε χαιρετισμό την Κυριακή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι άλλων δήμων της Περιφέρειας.

Μετά το πέρας των ομιλιών σύντομη παρέμβαση έκανε η Κατερίνα Μακρυνιώτη, υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της Επιτροπής Αγώνα πλημμυροπαθών από το χωριό Κόμμα Φθιώτιδας, προκειμένου να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για την κατάσταση του χωριού, τα προβλήματα των κατοίκων, την αγωνία τους κάθε φορά που βρέχει, αλλά και τα πρώτα απτά αποτελέσματα του αγώνα τους. Και ζήτησε από τον Δ. Κουτσούμπα να συνεχίσει το ΚΚΕ να πιέζει στην κατεύθυνση υλοποίησης των αναγκαίων έργων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του χωριού, συνολικά του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ