Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Οταν στο κέντρο της προσοχής είναι οι άνθρωποι

«Στα Ολυμπιακά Ακίνητα έχουν εφαρμοστεί πολλά μοντέλα. Ωστόσο το Παμπελοποννησιακό Στάδιο άνθισε όταν βάλαμε στο κέντρο της προσοχής μας τις ανάγκες των ανθρώπων και των παιδιών μας. Γι' αυτό είναι ένα στολίδι της Πάτρας».

Με αυτά τα λόγια ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο περιγράφει μια εικόνα εκ διαμέτρου αντίθετη με εκείνη του ΟΑΚΑ και άλλων Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, πώς το Παμπελοποννησιακό Στάδιο από μια κατεστραμμένη, λεηλατημένη Ολυμπιακή εγκατάσταση, χωρίς άδεια λειτουργίας, μετατράπηκε σε στολίδι και πηγή αθλητισμού για την πόλη, εξυπηρετώντας μάλιστα δωρεάν τις ανάγκες άθλησης χιλιάδων παιδιών της περιοχής, καθώς και δεκάδων αθλητικών σωματείων με εκατοντάδες αθλητές.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται οι προσπάθειες προκειμένου να πέσει το κόστος λειτουργίας, όπως με την είσπραξη χρωστούμενων από ομάδες ποδοσφαίρου (βλ. ΠΑΕ) και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, την επιδιόρθωση διαρροών και την ενεργοποίηση γεώτρησης, με τις οποίες το κόστος ύδρευσης έπεσε από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ οι εργασίες αποκατάστασης του σταδίου έγιναν από το προσωπικό του δήμου, αγοράζοντας μόνο τα υλικά.

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στη σελίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Πατρέων στο YouTube.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ