Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΟΠΟΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ψάχνει αντίδραση στη Σερβία

Βαθμολογική και ψυχολογική αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα ψάχνει απόψε στη Σερβία ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την Τόπολα για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League (19.45 - Cosmote Sport 4).

Κόντρα στον θεωρητικά «αδύναμο κρίκο» του ομίλου, οι «ερυθρόλευκοι», με τον αέρα των επιτυχιών στο πρωτάθλημα που τους έχουν φέρει στην κορυφή, θέλουν να φτάσουν και στην πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη, ανακτώντας το χαμένος έδαφος στη μάχη για την πρόκριση.

Στον Ολυμπιακό επικρατεί αισιοδοξία για τη σημερινή αναμέτρηση, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να επισημαίνει τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να επιδείξουν συγκέντρωση αλλά και σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους Ρέτσο και Εσε, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη, παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Φρέιρε.

Σήμερα διεξάγεται και το ντέρμπι του ομίλου, στη Γερμανία, ανάμεσα σε Φράιμπουγκ και Γουέστ Χαμ (19.45 - Cosmote Sport 8).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ