Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Διατηρούνται στην κορυφή ΑΕΚ και ΠΑΟ

«Αυτοχειρία» του Ολυμπιακού στη Σερβία

  • Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Αγιαξ, με το αποτέλεσμα να διατηρεί την «Ενωση» μόνη 1η στον όμιλο. Οι «κιτρινόμαυροι» απειλήθηκαν αρκετά στο πρώτο μέρος, με τον Αγιαξ τελικά να ανοίγει το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Μπερχβάιν (30'). Στο β' μέρος η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και ήταν καλύτερη επιθετικά, βρίσκοντας την ισοφάριση με τον Βίντα (73') και χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Γιόνσον στο 90'.

Ισόπαλο 2-2 έληξε και το άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ Μαρσέιγ και Μπράιτον. Η βαθμολογία: ΑΕΚ 4, Μαρσέιγ 2, Αγιαξ 2, Μπράιτον 1.

  • Στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα, με τον βαθμό να διατηρεί τους «πράσινους» στην κορυφή του ομίλου. Η ελληνική ομάδα άντεξε (χάρη και στις επεμβάσεις του Μπρινιόλι) την πίεση των γηπεδούχων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ επιθετικά δεν είχε πολλές φάσεις, εκτός από το δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο πρώτο μέρος.

Στο άλλο ματς η Βιγιαρεάλ νίκησε 1-0 τη Ρεν. Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 4, Βιγιαρεάλ 3, Ρεν 3, Μακάμπι Χάιφα 0.

  • «Ιδανικός αυτόχειρας» στάθηκε ο Ολυμπιακός στη Σερβία, όπου έφερε ισοπαλία 2-2 με την Τόπολα, ενώ έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντόη (72'). Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι μέχρι το 60' και προηγήθηκαν 2-0 (Μασούρας 16', Ποντένσε 57'), ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και εκμεταλλευόμενοι τις αμυντικές ολιγωρίες της ελληνικής ομάδας έφτασαν στην ισοφάριση (Τζάκαβατς 64', Πάντοβιτς 80').

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γουέστ Χαμ έκανε το 2 στα 2, νικώντας 2-1 τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Η βαθμολογία: Γουέστ Χαμ 6, Φράιμπουργκ 3, Ολυμπιακός 1, Τόπολα 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ