Σάββατο 7 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 8 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κηδεύτηκε στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Ιωαννίδης

Eurokinissi Sports

Με χειροκροτήματα αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη τον Γιάννη Ιωαννίδη, που «έφυγε» σε ηλικία 78 ετών. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους προπονητές του ελληνικού μπάσκετ, με τεράστιες επιτυχίες με τον Αρη, τον Ολυμπιακό αλλά και την ΑΕΚ.

Στην κηδεία του, της οποίας προηγήθηκε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο του Αρη, το Αλεξάνδρειο, παρευρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ και ευρύτερα του αθλητισμού, πολιτικοί, φίλοι, συγγενείς και φίλαθλοι.

Παρευρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του Κόμματος, Λεωνίδα Στολτίδη, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρη Αβραμόπουλο, και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Ακη Αδάμ.

Σε δήλωσή του ο Σ. Αβραμόπουλος ανέφερε τα εξής: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Γιάννης Ιωαννίδης άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο ελληνικό μπάσκετ, συνδέοντας το όνομά του με πρωταθλήματα, νίκες, ιδιαίτερα με τη μεγάλη πορεία του Αρη της δεκαετίας του 1980. Ξεχώριζε για το μαχητικό του πνεύμα και το πάθος του. Θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη όλων των φιλάθλων της χώρας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ