Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Η ελλιπής συντήρηση των υποδομών της Περιφέρειας και των δήμων αναδεικνύεται από το ατύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη 10 Οκτώβρη, στη γέφυρα της Μπέλιτσας, του δήμου Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες, όταν κατέρρευσε κομμάτι της σιδερένιας προέκτασης της γέφυρας, υπό το βάρος διερχόμενης θεριζοαλωνιστικής μηχανής.

Αυτή η γέφυρα καθώς και πολλές ακόμα στην περιοχή κατασκευάστηκαν πριν από πολλές δεκαετίες. Σήμερα εξυπηρετούν στη διέλευση μεγάλων αγροτικών οχημάτων και επηρεάζουν άμεσα τις συνθήκες εργασίας των αγροτών της περιοχής, καθώς συνδέουν δεκάδες χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών με τα χωριά της κοιλάδας του Στρυμόνα.

Υποδομές και έργα στο ύψος των σύγχρονων αναγκών, ώστε ο λαός να ζει και να εργάζεται με ασφάλεια και αξιοπρέπεια, απαιτεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Εμμανουήλ Παππά. Με ανακοίνωσή της σημειώνει: «Ολοι οι τοπικοί άρχοντες διαβεβαίωναν προεκλογικά ότι όλα λειτουργούν άψογα σε δήμο και Περιφέρεια και ότι δώσανε λεφτά για την οδοποιία. Το ατύχημα αυτό ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι οι υποδομές αυτές έχουν αφεθεί στην τύχη τους, γιατί, όπως φάνηκε, από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ