Πέμπτη 26 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΡΕΝ
Ψάχνοντας «αέρα» πρόκρισης

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τη Ρεν

Eurokinissi Sports

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τη Ρεν
Με στόχο να πάρει «αέρα» στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Ρεν για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου (22.00 - Cosmote Sport 5). Το «τριφύλλι» επιστρέφει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, μετά το πρόβλημα στατικότητας που εντοπίστηκε στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ και οδήγησε στο κλείσιμο του σταδίου.

Οι «πράσινοι», που μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους (με μία νίκη και μία ισοπαλία), κόντρα στη γαλλική ομάδα ψάχνουν τη δεύτερη νίκη, η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στην κατάληψη της μίας από τις δύο πρώτες θέσεις. Από την άλλη η Ρεν (μία νίκη και μία ήττα μέχρι τώρα) θέλει να φύγει «αλώβητη» από την Ελλάδα προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις δικές της ελπίδες πρόκρισης.

Μιλώντας για το αποψινό ματς, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβαν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε ότι τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα επηρέασαν ψυχολογικά, σε έναν βαθμό, και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα. Εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος για την αυτοπεποίθηση, τη διάθεση και το πάθος των παικτών του να κυνηγήσουν μια σημαντική νίκη.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο Χουάνκαρ, μετά τον τραυματισμό του στο αυτί από κροτίδα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το άλλο ματς της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα, έχει αναβληθεί από την UEFA εξαιτίας της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ