Πέμπτη 26 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ
Για το θετικό πρόσημο

Με στόχο να επαναφέρει θετικό πρόσημο στον απολογισμό του στη Euroleague και να ανέβει βαθμολογικά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την τουρκική Εφές για την 5η αγωνιστική (22.00 - Novasports Prime). Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στο 2-2, προέρχονται από τη δύσκολη αλλά σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Παρτιζάν την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αποψινή δεύτερη συνεχόμενη υποχρέωσή τους στο ΣΕΦ θέλουν να διατηρηθούν στον δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία αλλά και ψυχολογικά. Παράλληλα έχουν να ξεπεράσουν για μια ακόμα φορά το πρόβλημα σημαντικών απουσιών, αφού οι ΜακΚίσικ και Γκος είναι τραυματίες. Αντίθετα, επιστρέφει ο Κάνααν.

Από την άλλη η τουρκική ομάδα (επίσης στο 2-2) διανύει μια μεταβατική χρονιά, με τη γενικότερη εικόνα της να δείχνει ότι προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και τη σταθερότητά της.

Οπως επεσήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, τα όποια αγωνιστικά ζητήματα της Εφές δεν την κάνουν λιγότερο επικίνδυνη, αφού πρόκειται για μια επιθετική ομάδα, με καλό προπονητή και αξιόλογους παίκτες. Στάθηκε δε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του, χαρακτηρίζοντας κλειδί για την έκβαση του αγώνα την αμυντική λειτουργία.

  • Αλλα ματς της βραδιάς: Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας (19.30 - Novasports 5), Αλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο (21.00 - Novasports Start), Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ (22.00 - Novasports 5).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ