Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Νέα επιτυχία και ρεκόρ για την Γ. Μακρή

Συγχαρητήρια από το ΤΣ Δυτ. Ευρώπης της ΚΝΕ

Σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία στην κολύμβηση έφτασε η Γεωργία Μακρή, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών στα 1.500 μ. ελεύθερο σε πισίνα 25 μ. Η 17χρονη αθλήτρια, που ζει και προπονείται στο Βέλγιο, σε αγώνα που έγινε στην πόλη Βατερλό πρώτευσε με χρόνο 16:39.19 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που «έπεσε» κάτω από τα 17 λεπτά. Η νέα αυτή διάκριση έρχεται λίγες βδομάδες μετά την εξίσου αξιόλογη εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας και Μεγάλων Αποστάσεων, στην Κέρκυρα, όπου κατέλαβε την 6η θέση στο αγώνισμα των 7 χλμ.

Για την Γεωργία Μακρή και την πορεία των επιτυχιών της μέχρι τώρα μίλησε ο Πετρος Πετρόπουλος, προπονητής της και αυτός που την ανέδειξε, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή που οι γονείς της την έφεραν στο κολυμβητήριο κάτι έβλεπα διαφορετικό, είδα στοιχεία σε αυτό το κορίτσι που θα μπορούσαν με δουλειά και προπόνηση να την κάνουν να ξεχωρίσει και, όπως αποδείχθηκε, δεν έχω κάνει λάθος».

Η ΚΝΕ συγχαίρει την Γ. Μακρή

Σε μήνυμά του το Τομεακό Συμβούλιο Δυτικής Ευρώπης της ΚΝΕ συγχαίρει την συντρόφισσα Γεωργία Μακρή για τη νέα επιτυχία της, αναφέροντας: «Είμαστε περήφανοι για την Γεωργία, που ξεχωρίζει με τις ικανότητες, την υπομονή, τη δύναμη και τη θέλησή της να πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην ίδια και πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια και στους προπονητές της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ