Τρίτη 31 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με ευθύνη της κυβέρνησης συνεχίζεται η έλλειψη οδηγών και λεωφορείων

Με «μπαλώματα» που παρουσιάζονται ως σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών, κυβέρνηση και διοίκηση ΟΑΣΘ προσπαθούν να αποκρύψουν τη δραματική πραγματικότητα που βιώνει ο λαός της Θεσσαλονίκης και την ακόμη χειρότερη που έρχεται το επόμενο διάστημα με την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover).

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε την εκκίνηση της διαδικασίας πρόσληψης 150 νέων οδηγών στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, διαφημίζοντας ότι έτσι «συνεχίζεται η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου στην πόλη», ενόψει και της διαχείρισης των νέων κυκλοφοριακών συνθηκών που θα προκύψουν.

Η απόφαση αφορά την πρόσληψη 150 οδηγών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως οχτώ μήνες.

Μόνο που για να κινηθούν τα 370 λεωφορεία που υποχρεούται να έχει καθημερινά στους δρόμους της πόλης ο ΟΑΣΘ, απαιτούνται τουλάχιστον 400 νέοι οδηγοί και φυσικά χωρίς 8μηνη ημερομηνία λήξης. Γι' αυτό μόλις και μετά βίας κυκλοφορούν 240 λεωφορεία και οι αναμονές στις στάσεις για τους πολίτες είναι βασανιστικές, όπως επίσης και η μεταφορά τους με τα ασφυκτικά γεμάτα λεωφορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ