Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - CHAMPIONS LEAGUE
Κρίσιμη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό

Κομβική αποστολή έχει απόψε ο Ολυμπιακός στην Κροατία, όπου αντιμετωπίζει τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League πόλο ανδρών (20.00 - ΕΡΤ Sports). Κόντρα στη βασική τους αντίπαλο πλέον στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση (καθώς η Προ Ρέκο έχει ξεφύγει στην κορυφή), οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι 2ος στον όμιλο με 5 βαθμούς, με τη Γιουγκ να ακολουθεί στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από άνετη επικράτηση επί του Περιστερίου για το πρωτάθλημα, η οποία τους ανέβασε ψυχολογικά ενόψει της αποψινής δύσκολης αναμέτρησης. Ο τεχνικός τους, Χέρο Κόλιανιν, έκανε λόγο για καθοριστικό αγώνα στην Κροατία, στον οποίο η νίκη θα αποτελέσει κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα του.

«Αποχαιρέτησε» η Βουλιαγμένη

Οριστικό τέλος στις ελπίδες της Βουλιαγμένης για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League έβαλε η χθεσινή της ήττα 12-9 από τη Μαρσέιγ στο κολυμβητήριο της Βάρης, για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Ηταν η τέταρτη ήττα για την ελληνική ομάδα σε ισάριθμα ματς, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της και μαθηματικά. Ετσι, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο Eurocup.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ