Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΤΗΠ
Να επαναπροσληφθεί η έγκυος εργαζόμενη

Σε συγκέντρωση στο κατάστημα της «Vodafone» στην Ανοιξη (Λεωφόρος Μαραθώνος 67), που θα γίνει την Τρίτη 14 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ., καλεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής, απαιτώντας να ακυρωθεί η απόλυση εγκύου εργαζόμενης από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Οπως αναφέρεται και σε σχετικό ψήφισμα που εγκρίθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ, «ο εργοδότης, με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την συναδέλφισσα, προχώρησε σε μη ανανέωση σύμβασης - απόλυση, διανθίζοντάς τη μάλιστα με απειλές και εκφοβισμούς. Το επιχειρησιακό σωματείο σε "Vodafone - 360 Connect" κ.λ.θ., καθώς και το ΣΕΤΗΠ, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην συναδέλφισσα, με παρεμβάσεις και καταγγελίες, ήδη έχει γίνει συνάντηση με την Επιθεώρηση Εργασίας και θα συνεχίσουμε με πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις».

Επιπλέον, καλεί τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου, και συνολικότερα, να καταγγείλουν την απόλυση και από κοινού «να δώσουμε μαζικό "παρών" στο κατάστημα, ώστε να απαιτήσουμε την επαναπρόσληψη της συναδέλφισσας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ