Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος οπαδός

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές τον μήνα αλλά και της υποχρεωτικής παρουσίας στο Τμήμα της περιοχής του όταν αγωνίζεται η ομάδα του, η ΑΕΚ, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος Ελληνας οπαδός για την υπόθεση δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια από επιδρομή φασιστών.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε συλληφθεί στα τέλη της περασμένης βδομάδας για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο το 2017 (μετά από καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του και ποινή φυλάκισης 12 μηνών).

Ωστόσο θα επιστρέψει στις φυλακές Ναυπλίου για να εκτίσει την ποινή των 12 μηνών που του είχε επιβληθεί για την παλαιότερη απόφαση.

Ο 35χρονος τώρα κατηγορείται για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αν και ο ίδιος, μέσω του συνηγόρου του, είπε ότι δεν είχε κανέναν λόγο να σκοτώσει τον Μιχάλη Κατσούρη και φέρεται να επανέλαβε πως είχε ένα μαχαίρι, που του είχε πέσει νωρίτερα από τη δολοφονία, σε διαφορετικό σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια της υπόθεσης θα ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ