Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Εκδηλώσεις φορέων για την επέτειο
  • Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Γληνός», η Γ' ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας και η Ενωση Γονέων Πετρούπολης διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, στις 19.00, στην πλατεία Ηρώ, στην Πετρούπολη, εκδήλωση και συναυλία με τους «Υπεραστικούς».
  • Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης θα προβάλει αφιέρωμα στην επέτειο σήμερα, Πέμπτη, στις 19.30, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.
  • Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων με το χορευτικό του τμήμα διοργανώνουν μουσικοχορευτική παράσταση, διανθισμένη με κείμενα και βιντεοπροβολές, σήμερα, Πέμπτη, στις 21.00, στα Παλαιά Σφαγεία. Μαέστρος της ορχήστρας η Δήμητρα Αψώμοτου, την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο Χρήστος Γιαννόπουλος.
  • Ο Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ οργανώνει εκδήλωση σήμερα, Πέμπτη, στις 18.30, στο ΔΙΠΑΕ Κατερίνης με τη συμμετοχή σωματείων και φορέων.
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων «Το Κάστρο» οργανώνει εκδήλωση αύριο, Παρασκευή, στις 18.00, στις Αποθήκες Μεταλλείων στα Λιμενάρια Θάσου. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μουσικό αφιέρωμα με τους Δημήτρη Λαπούση και Γιώργο Παπαζιάκα, καθώς και χαιρετισμό από τον εκπρόσωπο Τύπου του Παλαιστινιακού Συνδέσμου Βόρειας Ελλάδας, Παύλο Ούντα Χατέμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ