Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΦΩΤΟ

Για την συναγωνίστρια ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ, που πρόσφερε αρκετά στη ζωή και τον αγώνα και «έφυγε» από τη ζωή στις 17/11/2010, προσφέρω για τα 13 χρόνια, στη μνήμη της, για την Οικονομική Εξόρμηση του αγωνιστικού ΚΚΕ, ως βοήθεια στον αγώνα κατά της μαύρης ζωής των πολλών και κατά των πολέμων, 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κρητικών Γαλατσίου. Επίσης, συνδρομή για το «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ.

Ο σύζυγος Νώντας Χαϊδεμένος

Επίσης, η κόρη της Χρυσάνθη Χαϊδεμένου - Μακρυγιάννη προσφέρει στη μνήμη της αγωνίστριας μάνας 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Κλείνουν 3 χρόνια, ανήμερα 17 Νοέμβρη 2020, που «έφυγε» απρόσμενα από τη ζωή ο αγαπημένος μας ξάδερφος ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου πάλεψε από τα μαθητικά του χρόνια έως το τέλος της ζωής του, 200 ευρώ.

Γιάννης - Γιώργος - Κάτια

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων μου από τα εφηβικά μας ακόμα χρόνια ΑΓΓΕΛΟΥ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗ, που τόσο πρόωρα «έφυγαν» από τη ζωή, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς. Το αποτύπωμα που άφησαν στον δρόμο του αγώνα θα μας συνοδεύει πάντα!

Ν. Παπαγεωργάκης


ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ