Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με «φόρα» στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

Την παρουσία του στα προημιτελικά του Champions League πόλο ανδρών «κλείδωσε» από χθες ο Ολυμπιακός, χάρη στη νίκη του με το ευρύ 16-8 επί της Ντιναμό Τιφλίδας στον Πειραιά για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν και μαθηματικά τη 2η θέση, που δίνει εισιτήριο για την οκτάδα.

Στο χθεσινό ματς, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο οκτάλεπο, κατά το οποίο το νωθρό ξεκίνημα των πρωταθλητών Ελλάδας επέτρεψε στην Ντιναμό να διατηρείται στο παιχνίδι (4-3 επιμέρους σκορ), ο Ολυμπιακός ανέβασε τους ρυθμούς από τη δεύτερη περίοδο και μετά, οπότε βρήκε τις λύσεις στην επίθεση, «ανοίγοντας» τη διαφορά (επιμέρους 6-1). Στην τρίτη περίοδο ο ρυθμός και των δύο ομάδων, στο τέταρτο οκτάλεπτο όμως ο Ολυμπιακός, φορτσάροντας ξανά, αύξησε το προβάδισμά του (επιμέρους 7-4) μέχρι αυτό να φτάσει στο τελικό σκορ.

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γκίλλας 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Ντιναμό Τιφλίδας: Ραζμάντζε, Βεσαγκούρι, Ακβελντιάνι 2, Ντζιχιτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βαπένσκι 2, Γιαχάια, Τάνκοσιτς, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε 1, Μαλισάου, Πιέσιβατς 2, Γκβετάντζε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ