Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Μέρα δράσης για το ζήτημα των μετεγγραφών

Σε δράσεις στις σχολές αύριο Πέμπτη και κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη καλεί το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), για να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις των φοιτητών που έχουν ανάγκη τη μετεγγραφή.

«Δυο βδομάδες έχουν περάσει από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των μετεγγραφών, στις οποίες έγινε πραγματική "σφαγή", με το 20% των φοιτητών που έκαναν αίτηση να κόβονται. Αυτές τις μέρες γίνονται εκατοντάδες ενστάσεις, καθώς και αιτήσεις για κατ' εξαίρεση μετεγγραφές.

Οργανώνουμε τώρα σε κάθε Τμήμα και έτος τη διεκδίκηση για κάθε συνάδελφο που έχει ανάγκη να πάρει μετεγγραφή! Δεν ανεχόμαστε τα όνειρα κανενός να πετιούνται στα σκουπίδια λόγω των άδικων κριτηρίων που επιβάλλονται κάθε χρόνο και "κόβουν" χιλιάδες φοιτητές.

Προχωράμε άμεσα σε πανελλαδική μέρα δράσης για τις μετεγγραφές την Πέμπτη 30 Νοέμβρη, με κινητοποιήσεις στις σχολές και στις διοικήσεις των Ιδρυμάτων, και κλιμακώνουμε με παρέμβαση την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη στις 12.00 στο υπουργείο Παιδείας!», τονίζει το ΜΑΣ στο κάλεσμά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ