Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Σε δύσκολες αποστολές οι «αιώνιοι»

Σε δύσκολες αποστολές εκτός έδρας βρίσκει σήμερα η 11η στροφή της Euroleague τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που θα δοκιμαστούν σε Μονακό και Βελιγράδι, αντίστοιχα. Με τους «αιώνιους», που ισοβαθμούν με 6 - 4 απολογισμό, να ψάχνουν την επιτυχία προκειμένου να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας ή και να ανέβουν ψηλότερα σε περίπτωση ευνοϊκού συνδυασμού αποτελεσμάτων.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τη Μονακό (20.00, Νovasports 4) στην έδρα του, έναν αντίπαλο που παραδοσιακά τον δυσκολεύει αρκετά, θέλοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τριών τελευταίων αγωνιστικών. Μετά την ενίσχυση στο ρόστερ και την απόκτηση του Σέρβου σέντερ Φίλιπ Πετρούσεφ (αν και δεν είναι έτοιμος για σήμερα) και καλή ψυχολογία από τις τελευταίες επιτυχίες, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αισιόδοξοι για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας, χαρακτήρισε δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα τη Μονακό, η οποία χρειάζεται προσοχή. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ομάδα και στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που δείχνει τον τελευταίο καιρό, για την οποία εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα συνεχιστεί. Απών συνεχίζει να είναι για τον Ολυμπιακό ο Γκος.

Με στόχο να περάσει αλώβητος από μια εκ των... θερμότερων εδρών της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν (21.45, Nοvasports Prime) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μετρώντας ήδη 4 συνεχόμενες επιτυχίες που του έδωσαν το δικαίωμα να καλύψει το χαμένο έδαφος της αρχής και τον έφεραν ισόβαθμο στην πρώτη πεντάδα, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει μια ακόμη σημαντική νίκη που θα τον διατηρήσει στα ψηλά της βαθμολογίας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, έκανε λόγο για μια αναμέτρηση απέναντι σε μια επικίνδυνη και δυνατή ομάδα ενός σπουδαίου τεχνικού που αρέσκεται στο επιθετικό μπάσκετ. Επισημαίνοντας ωστόσο πως είναι από τα παιχνίδια που η ομάδα θα πρέπει να αντεπεξέλθει προκειμένου να παραμείνει στα ψηλά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ