Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
«Εφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος Αποστόλης Μπολτσής

«Εφυγε» χτες από τη ζωή ο αγαπημένος σύντροφος Αποστόλης Μπολτσής, στα 65 του.

Γεννήθηκε στη Μούχα Καρδίτσας. Στα 12 του ξεκίνησε να δουλεύει στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ ταυτόχρονα φοιτούσε σε νυχτερινό Γυμνάσιο.

Εντάχθηκε στο Κόμμα το 1981, στην Πανοικοδομική. Δούλεψε ως ηλεκτρολόγος, ενώ ήταν και δραστήριο μέλος στο Συνδικάτο Οικοδόμων. Πέρασε από διάφορες υπεύθυνες θέσεις του Κόμματος στον χώρο των Κατασκευών, ως μέλος της Αχτίδας της. Διετέλεσε για χρόνια και μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ηλεκτροτεχνιτών Αθήνας.

Υπεύθυνος και συνεπής σύντροφος σε όλα του. Κράτησε αταλάντευτη στάση σε όλες τις δύσκολες στιγμές του Κόμματος, όπως στη διάσπαση την περίοδο '89 - '91.

Ηταν σύντροφος που πάλεψε παλικαρίσια και με μαρξιστική συγκρότηση τις αναποδιές της ζωής και την ανίατη ασθένειά του. Οταν συνταξιοδοτήθηκε, και ενώ τον είχε χτυπήσει ήδη ο καρκίνος, συμμετείχε ενεργά στο κίνημα των συνταξιούχων.

Η Τομεακή Επιτροπή Α' Αθήνας του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Γκύζη, που ήταν μέλος της, εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στον γιο του, σύντροφο Μένιο, και στην γυναίκα του, Βαρβάρα.

«Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουν τη θέση του πολλοί από τις νεότερες γενιές», τονίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ