Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Νέο τοπίο στη διοίκηση της Λίγκας

Την παραίτησή του από πρόεδρος υπέβαλε ο Β. Μαρινάκης, μετά τις εξελίξεις με τους εσωτερικούς ανταγωνισμούς στον συνεταιρισμό των ΠΑΕ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν ως συνέπεια και αντίστοιχες στη Λίγκα των ΠΑΕ, Super League, εντός της οποίας οι ανταγωνισμοί δείχνουν να έχουν μπει σε νέα φάση όξυνσης, μετά τα τελευταία γεγονότα και τις κυβερνητικές εξαγγελίες για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τις 12 Φλεβάρη, ως ...μέτρο για τα επεισόδια στα γήπεδα.

Ετσι, στο χθεσινό ΔΣ της Λίγκας, λίγο πριν συζητηθεί η πρόταση μομφής που κατέθεσαν κατά της διοίκησης οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης υπέβαλε την παραίτησή του από πρόεδρος της Super League και στη σχετική επιστολή του προς τα μέλη της Λίγκας εξαπέλυσε βολές για τη συμπεριφορά των ανταγωνιστών του. Προσωρινή πρόεδρος της Λίγκας ανέλαβε η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, μέχρι τον ορισμό νέου προέδρου, που θα αποφασιστεί σε νέο ΔΣ.

Παράλληλα, τα μέλη της Λίγκας έληξαν και τη συνεργασία με τον πρώην αρχιδιαιτητή και επικεφαλής της ΚΕΔ, Αγγλο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος είχε προσληφθεί από την προηγούμενη διοίκηση ως σύμβουλος σε θέματα διαιτησίας. Τέλος, η Λίγκα αποφάσισε να υπάρξει άμεση συνάντηση με αντιπροσωπεία των Ελλήνων διαιτητών για τα θέματα που τους απασχολούν, σε μια προσπάθεια να τους πείσει να άρουν την απόφαση για αποχή και να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ