Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Φινάλε αγωνίας στον 5ο όμιλο

Στις καθοριστικές αναμετρήσεις του 5ου ομίλου, όπου και οι τέσσερις ομάδες διατηρούν ελπίδες πρόκρισης, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στο σημερινό δεύτερο μέρος της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Παράλληλα πέφτουν τίτλοι τέλους στη συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς από την επόμενη σεζόν, βάσει των αλλαγών της UEFA, δεν θα υπάρχουν όμιλοι στη διοργάνωση.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζουν οι αναμετρήσεις μεταξύ της πρωτοπόρου του 5ου ομίλου Ντόρτμουντ, που θέλει να σφραγίσει την πρωτιά, και της 2ης Παρί Σεν Ζερμέν, που θεωρητικά κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης (22.00 - Mega / Cosmote Sport 2). Στο άλλο ματς, στην Αγγλία, Νιουκάστλ και Μίλαν (22.00 - Cosmote Sport 3) παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» για πρόκριση στους «16», με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο, ενώ θέλουν και ήττα της Παρί.

Αλλα ματς σήμερα:

19.45: Λειψία - Γιανγκ Μπόις (Cosmote Sport 8), Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου - Μάντσεστερ Σίτι (Cosmote Sport 3)

22.00: Ατλέτικο Μαδρίτης - Λάτσιο (Cosmote Sport 5), Πόρτο - Σαχτάρ Ντόνετσκ (Cosmote Sport 8), Αντβέρπ - Μπαρτσελόνα (Cosmote Sport 7), Σέλτικ - Φέγενορντ (Cosmote Sport 6).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ