Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2024
Στην τελική ευθεία οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών, ενόψει της συμμετοχής τους στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν με το «καλημέρα» του 2024. Η διοργάνωση ήταν να πραγματοποιηθεί ενιαία για τα τουρνουά ανδρών και γυναικών στη Νετάνια του Ισραήλ, ωστόσο λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή το τελευταίο δίμηνο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε την αλλαγή έδρας. Ετσι, το Πρωτάθλημα των ανδρών θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από 4 έως 16 Γενάρη, και το αντίστοιχο των γυναικών στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας από 5 έως 13 Γενάρη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Εθνική ανδρών νίκησε 14-9 την Αυστραλία σε φιλικό αγώνα, με τους Ελληνες διεθνείς να δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Επόμενο τεστ για την Εθνική θα είναι το φιλικό με τη Γεωργία αύριο Παρασκευή στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Από την πλευρά της η Εθνική γυναικών βρίσκεται στη Γαλλία, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της, πραγματοποιώντας κοινό προπονητικό καμπ με την ομάδα των «τρικολόρ». Οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό ματς σήμερα Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ