Τετάρτη 10 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Στην Ισπανία για το σερί ο Ολυμπιακός

Με επιδίωξη να κρατηθεί στις θέσεις της πρώτης τετράδας της Euroleague, ο Ολυμπιακός καλείται να αντεπεξέλθει σε δύο δύσκολα τεστ επί ισπανικού εδάφους, στο πλαίσιο μίας ακόμα βδομάδας διπλών υποχρεώσεων στη διοργάνωση. Η αρχή γίνεται απόψε στη Βαρκελώνη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα για τη 20ή αγωνιστική (21.30 - Νοvasports Prime). Ακολουθεί την Παρασκευή 12/1 η αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπασκόνια στη Χώρα των Βάσκων.

Μετά τις δύο εντός έδρας νίκες της πρώτης ...διαβολοβδομάδας για το 2024 (επί των Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό), ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στην Ισπανία να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί 4/4 των τελευταίων αγωνιστικών, προκειμένου να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την αποψινή αποστολή, ο Ολυμπιακός, με 11-8 έναντι 13-6 των Καταλανών, θέλει τη νίκη προκειμένου να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση από την 3η θέση. Η δύσκολη επικράτηση επί της Μονακό στο ΣΕΦ διατήρησε το καλό κλίμα στους «ερυθρόλευκους» και υπάρχει αισιοδοξία για νέο θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τον ανεβασμένο πήχη δυσκολίας.

Απουσίες για μη τακτικούς λόγους δεν υπάρχουν στην αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συμπεριλαμβάνει στη 13άδα όλους τους διαθέσιμους παίκτες και να αφήνει εκτός τους Λούντζη, Πάπας και Τανούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ