Παρασκευή 12 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο 31χρονο

Συνεχίστηκαν χτες για 6η μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο τελευταίος άνθρωπος που ήταν μαζί του είναι ένας 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν φίλος του και πήγαιναν μαζί για κυνήγι. Ο άνθρωπος αυτός, που μετέφερε τον αγνοούμενο, ως τώρα φέρεται να έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις, με χρονικά κενά που δεν μπορεί να δικαιολογήσει ενώ αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιβολή ποινής κράτησης 4 μηνών με αναστολή, για παράνομη οπλοκατοχή.

Εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διακριτική παρακολούθηση, ενώ η μητέρα του 31χρονου έχει αναφέρει ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε στον γιο της, που εργαζόταν στην Ιταλία, μεγάλο χρηματικό ποσό, που συνεχώς ανέβαλλε να του επιστρέψει.

Οι έρευνες της Αστυνομίας και του Λιμενικού εστιάζονται στην ευρύτερη περιοχή της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Στην έρευνα εξετάζεται και βιντεοληπτικό υλικό από μία κάμερα ασφαλείας της Ιόνιας Οδού, που έχει καταγράψει τον 50χρονο κρεοπώλη να μπαίνει με το αυτοκίνητό του σε ένα χωράφι λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ