Παρασκευή 12 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πολιτική δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου του ΚΚΕ προχωράνε το επόμενο διάστημα σε εκδηλώσεις - συνεστιάσεις με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη του ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου - Μινώα Πεδιάδας σήμερα Παρασκευή 12 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στην Ταβέρνα «Παραδοσιακό», στο Κοκκίνη Χάνι. Θα μιλήσει ο Κώστας Κασμερίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης. Θα ακολουθήσει γλέντι με τους Γιάννη Παξιμαδάκη (μπουζούκι - φωνή), Νίκο Σταματάκη (κιθάρα - φωνή) και Γιώργο Κοντογιάννη (μπουζούκι).

Η Κομματική Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών θα κάνει κοπή πίτας, το Σάββατο 13 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο μεζεδοπωλείο «Λουλουδάκι», στην πλατεία Καμινίων. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης.

Η Κομματική Οργάνωση Μεσαράς το Σάββατο 20 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στην Ταβέρνα «Στροφή», στο Σίβα. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τους Νίκο Σεβαστάκη (λύρα), Στέλιο Καμπουράκη (κιθάρα) και Αλέξη Αλεβιζάκη (λαούτο).

Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου - Μινώα Πεδιάδας του ΚΚΕ αύριο Σάββατο 20 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στο εστιατόριο «Del Mondo» (Εθν. Αντιστάσεως 53), στο Αρκαλοχώρι. Θα μιλήσει η Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο - λαϊκό γλέντι.

Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ θα κάνει κοπή πίτας, την Κυριακή 28 Γενάρη, στις 11 π.μ., στην καφετέρια «President» (Λ. Ικάρου 69), στη Ν. Αλικαρνασσό. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκεπάρνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ