Πέμπτη 18 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Andre Rieu στην Αθήνα σε δύο μοναδικές συναυλίες

Ο Andre Rieu, παγκοσμίου φήμης Ολλανδός βιολιστής και μαέστρος, πρόκειται να συναρπάσει το αθηναϊκό κοινό με δύο μοναδικές συναυλίες που θα δοθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Μάρτη.

Ο μοναδικός σολίστ είναι γνωστός για τον τρόπο που μπορεί να μεταφέρει τους θεατές σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς οδηγεί την υπέροχη ορχήστρα του Johann Strauss, τη χορωδία και πολλούς διεθνείς σολίστ, σε ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τα κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, μελωδίες και τραγούδια από ταινίες, όπερα και μουσική. Οι συναυλίες του είναι επίσης μια οπτική απόλαυση, τόσο από το θέαμα του ίδιου και των μουσικών που βγαίνουν μέσα από το πλήθος και ανεβαίνουν στη σκηνή στην αρχή της συναυλίας, όσο και για τα πολυτελή κοστούμια και το τεράστιο video wall που προβάλλει εντυπωσιακά πλάνα σε κάθε τραγούδι.

Σχετικά με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα συναισθήματα είναι το κλειδί! Οταν ένα μουσικό κομμάτι αγγίζει την καρδιά μου, ξέρω ότι θα αγγίξει και την καρδιά σου. Ανυπομονώ να επισκεφτώ επιτέλους το αθηναϊκό κοινό τον Μάρτιο με την ορχήστρα μου και πολλούς διεθνείς σολίστ. Ελπίζω να σας δω όλους να τραγουδάτε και να χορεύετε στους διαδρόμους! Με πολλή αγάπη!». Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η αγάπη του για την ελληνική μουσική είναι μεγάλη και εκτός από τον «Ζορμπά», που είναι μέρος του προγράμματός του, θα συμπεριληφθεί στη συναυλία του στην Ελλάδα και το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά» καθώς και άλλες εκπλήξεις.

Ειδική καλεσμένη σε αυτήν την περιοδεία είναι η 15χρονη Emma Kok.

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ