Σάββατο 20 Γενάρη 2024 - Κυριακή 21 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κρίσιμη «στροφή» για το σκηνικό στην κορυφή

Το ντέρμπι στου Χαριλάου και τα ματς σε Βόλο και Περιστέρι ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Αρης και Ολυμπιακός κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής

Eurokinissi Sports

Αρης και Ολυμπιακός κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής
Στον απόηχο των βαθμολογικών ανακατατάξεων στην κορυφή τις οποίες επέφερε η προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και των όσων συνέβησαν εντός της βδομάδας στα ντέρμπι του Κυπέλλου, το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τη 19η αγωνιστική. Στο πρόγραμμά της ξεχωρίζουν το ντέρμπι στου Χαριλάου, όπου ο Αρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, καθώς και οι δοκιμασίες των δύο «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σε Βόλο και Περιστέρι αντίστοιχα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης, αισθητά ανεβασμένος αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα, υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα κομβικό ματς για τις ισορροπίες στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι, με ιδανική ψυχολογία μετά και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας την ΑΕΚ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους, προσβλέποντας πλέον και στο να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την 4η θέση. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, έχοντας αποχαιρετήσει στο Κύπελλο μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, στοχεύει σε μια σημαντική νίκη που θα τον διατηρήσει στο κυνήγι της πρώτης τριάδας, στο δεύτερο ντέρμπι που καλείται να δώσει το νέο έτος.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο εκ των πρωτοπόρων ΠΑΟΚ (ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό) αντιμετωπίζει τον Βόλο, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από μία ακόμα επιβλητική νίκη το τελευταίο διάστημα, επί του Πανσερραϊκού μεσοβδόμαδα, που ουσιαστικά τον έχει φέρει ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, παρά το δύσκολο έργο που έχουν, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη για το 2024, προερχόμενοι από τρεις ήττες που τους έριξαν ξανά στις τελευταίες θέσεις.

Στο Περιστέρι η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση απέναντι στον ανεβασμένο αγωνιστικά Ατρόμητο

Eurokinissi

Στο Περιστέρι η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση απέναντι στον ανεβασμένο αγωνιστικά Ατρόμητο
Στο Περιστέρι, σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δοκιμάζεται, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Μετά την απώλεια του στόχου του Κυπέλλου η «Ενωση» θέλει να βγάλει αντίδραση με ένα σπουδαίο «διπλό», που θα τη διατηρήσει κοντά στην κορυφή. Από την άλλη ο Ατρόμητος, προερχόμενος από ένα επιτυχημένο σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα, που τον έχει ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, στοχεύει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα ώστε να βρεθεί πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία πρόκριση μέσα στο Φάληρο, και θέλοντας να «ρεφάρει» την απώλεια στη Νέα Φιλαδέλφεια (όπου ισοφαρίστηκε στο τέλος), ο έτερος της κορυφής, Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και έχει τον πρώτο λόγο.

Ματς με ιδιαίτερη βαρύτητα για τη μάχη της σωτηρίας γίνεται στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ να θέλει να πάρει βαθμολογική ανάσα φιλοξενώντας τον Πανσερραϊκό, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος των τελευταίων αγωνιστικών. Στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Παναιτωλικός κοντράρονται με κοινό στόχο την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ στη Φθιώτιδα η Λαμία, με σκοπό την περαιτέρω βαθμολογική άνοδο, φιλοξενεί την ουραγό Κηφισιά, η οποία «καίγεται» για τους βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20/1: Λαμία - Κηφισιά (17.30 - Cosmote Sport 1), ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός (19.00 - Novasports Prime), OΦΗ - Παναιτωλικός (20.00 - Cosmote Sport 1).

Κυριακή 21/1: Βόλος - ΠΑΟΚ (16.00 - Cosmote Sport 1), Ατρόμητος - ΑΕΚ (17.30 - Novasports Prime), Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (19.30 - Cosmote Sport 1), Αρης - Ολυμπιακός (20.30 - Novasports Prime).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ