Σάββατο 27 Γενάρη 2024 - Κυριακή 28 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Κρίσιμο ραντεβού στη Σύρο

Η κόντρα των ουραγών της βαθμολογίας στη Σύρο, μεταξύ του Φοίνικα και της Καλαμάτας, έχει το δικό της ενδιαφέρον στη 14η αγωνιστική της Volleyleague. Το αποτέλεσμα θεωρείται κρίσιμο για τους δύο αντιπάλους στη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία και να συμμετάσχουν στα πλέι άουτ.

Στα άλλα παιχνίδια, τη θέση του ως οδηγού στη βαθμολογία θέλει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός που θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη την Κηφισιά ψάχνοντας αντίδραση μετά και την απώλεια του Super Cup έπειτα από την ήττα (3-2) από τον ΠΑΟΚ στον πρόσφατο τελικό. Τη νίκη, ευελπιστώντας και σε στραβοπάτημα των «ερυθρολεύκων», θα ψάξει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος τον Αθλο Ορεστιάδας, ενώ να πλησιάσει περισσότερο τη δεύτερη θέση θέλει ο Μίλωνας που έχει τον πρώτο λόγο στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης. Ρεπό στο πρόγραμμα έχει ο ΠΑΟΚ.

Τα παιχνίδια:

ΣΑΒΒΑΤΟ: Ολυμπιακός - Κηφισιά («Μ. Μερκούρη», 15.30), Μίλωνας - Πήγασος (Ν. Σμύρνης, 20.30), Παναθηναϊκός - Αθλος Ορεστιάδας (Μετς, 21.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Φοίνικας Σύρου - Καλαμάτα («Δ. Βικέλας», 17.00)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ