Τρίτη 13 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΗΤΣΟΣ ΧΑΡΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΧΑΡΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και θείου μας, ΜΗΤΣΟΥ ΧΑΡΟΥ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΤΟ Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής.

Ολγα Πλιάτσικα

Φεράτ Τουμ

***

ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από τις 20/01/2023, όταν ο πατέρας μου και σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ «έφυγε» από κοντά μας. Σε όλη του τη ζωή υπήρξε ακούραστος, αταλάντευτος και πρωτοπόρος αγωνιστής. Τίμησε μέχρι τέλους τον τίτλο του κομματικού μέλους του ΚΚΕ (ΚΟΒ Ταξί της ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής). Τα τελευταία χρόνια, ως συνταξιούχος, έδρασε στο κίνημα μέσα από την Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών, στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας διατέλεσε αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της λειτουργίας του Παραρτήματος Περιστερίου. Στο Περιστέρι έζησε και έδρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του.

Οι συνάδελφοί του θα τον τιμήσουν με εκδήλωση στη μνήμη του αύριο, Τετάρτη 14 Φλεβάρη, στις 10 π.μ., στο Παράρτημα Περιστερίου της Ενωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (Βεάκη 36, Περιστέρι, τηλέφωνο 210.5754.560). Με την ασυμβίβαστη στάση ζωής του μας έκανε υπερήφανους. Θα συνεχίσουμε στον δύσκολο και συνάμα όμορφο δρόμο που βάδιζε.

Στη μνήμη του προσέφερα 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΑΔΜΗΕ της ΤΟ Ενέργειας - Νερού της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, καλύπτοντας το πλάνο μου για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα την Κυριακή 2 Φλεβάρη του 2020, προσφέρουμε μέσω ΚΟ Τηλεπικοινωνιών 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οι σύντροφοι και φίλοι, Δημήτρης Μαύρος, Παναγιώτης Μηλιώτης, Ανθή Παρασκευοπούλου


ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ