Τρίτη 13 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΕΑΑΝ
Για τον άθλιο youtuber

«

Εμάς δεν μας εκπλήσσει, κι ας εμφανίζονται κάποιοι ως σοκαρισμένοι», αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) σε σχόλιό της με αφορμή τη νέα περίπτωση κακοποίησης ΑμεΑ από γνωστό youtuber, μία ακόμα υπόθεση κακοποίησης ΑμεΑ μέσω γνωστής πλατφόρμας σε κοινή θέα με το αζημίωτο η οποία είδε το φως της δημοσιότητας.

«Εμάς δεν μας εκπλήσσει, κι ας εμφανίζονται κάποιοι ως σοκαρισμένοι. Αυτό είναι το σύστημά τους, αυτές είναι οι αξίες τους και αυτοί οι άνθρωποί τους. Αλλωστε, τα γεγονότα αυτά είναι κατ' επανάληψη. Videos με κακοποίηση παιδιών, ΑμεΑ, με το ανάλογο παραδάκι ελεύθερα στον κόσμο της "δημοκρατίας" του ίντερνετ, την ίδια στιγμή που οι διάφορες πλατφόρμες (Facebook, Instagram, X κ.λπ.) κατεβάζουν τα videos από τους αγώνες των εργαζομένων, εκδηλώσεων αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, των εγκλημάτων των ναζί ή των Ισραηλινών στη Γάζα ως ακατάλληλα, επειδή περιλαμβάνουν βίαιο περιεχόμενο. Ο απλός κόσμος, οι τίμιοι άνθρωποι της δουλειάς του χεριού και του πνεύματος πρέπει ακόμα πιο αποφασιστικά και μαζικά να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! Γιατί κάθε μέρα που περνάει, τα καθημερινά βάρβαρα γεγονότα που βιώνουμε αναδεικνύουν ότι το κυνηγητό του κέρδους και τα δικαιώματα των ανθρώπων, των εργαζομένων, της νεολαίας, των ΑμεΑ, δεν συμβαδίζουν - είναι σε αμείλικτο πόλεμο.

(...) Αναπτερώνεται το ηθικό μας βλέποντας όλο και περισσότερα Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, λαϊκές οργανώσεις να παίρνουν απόφαση για πανεργατικό - παλλαϊκό ξεσηκωμό στις 28 Φλεβάρη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ